Comodum

RÓLUNK

A múlt

Cégünk története egészen a 60-as évekig eredeztethető vissza. Ekkor jött létre ugyanis a Comodum anyavállalata, a Gépipari Elektromos Karbantartó Vállalat, azaz a GELKA. Ezalatt a röpke 60 év alatt a GELKA az egyik legismertebb hazai márkává nőtte ki magát. Nem volt olyan háztartás, ahol ne ismerték volna a szolgáltatásainkat, ne látták volna a reklámjainkat. Ez alatt az idő alatt sikerült egyrészt megismernünk fogyasztóink igényeit, másrészt pedig olyan szakmai tudást és kapcsolati tőkét felhalmoznunk, amiből most a teljes körű lakásmenedzsment-szolgáltatásunk táplálkozhat.

A jövő

Így jött létre a Comodum, ami az anyavállalatához hasonlóan, szeretné, ha a lakások a lehető legnagyobb biztonságban, a leghozzáértőbb kezekben lennének. Hiszünk abban, hogy a transzparencia, a szakértelem és az a kényelmi faktor, amit a szolgáltatásunk nyújt, minden bérbeadó számára adhat annyit, hogy nyugodtan ránk bízza ingatlanát, és a lakáskiadásra egy könnyen fenntartható, biztos bevételi forrásként tudjon számítani. Semlegesítjük a folyamatban felbukkanó kockázatokat, és átvállalunk mindennemű teendőt, ami a bérbeadással jár. Ezáltal pedig nemcsak a bérbeadók, de a bérbevevők számára is egy olyan környezetet teremtünk, amivel mindkét fél jól jár.

A szolgáltatásról

Szolgáltatásunk, a lakáskiadáshoz kapcsolódó szinte összes tevékenységben tud segíteni Önnek. Ha lakása a kiadás előtt felújításra szorul, kiváló szakmai kapcsolataink révén minden felújítási munkára tudunk ajánlatot adni Önnek. Műszaki és általános hibaelhárítási opciókat kínálunk minden szerződött lakásunk számára. Teljes körűen intézzük az ingatlan bérbeadását, birtokba adását és visszavételét, így az első pillanattól kezdve nyugodt lehet. Intézzük a rezsiszámla-kiegyenlítést, és az időszakos bérleményellenőrzést, levéve az Ön válláról ennek folyamatos terhét. Segítünk a kaucióelszámolásban, állagmegőrzésben is. Igény esetén ingatlantakarítást, kertgondozást, medenceüzemeltetést, távfelügyeletet és őrzést is biztosítunk Egyszóval: mindenre van megoldásunk annak érdekében, hogy a lehető legnyugodtabb lehessen kiadott lakásait illetően!

Érdekli a szolgáltatásunk? Kérjen ajánlatot!